GERMANS MOLÈSTIA

Ver todas las bandas

Portes tupé, serrell, grenyes...? Escoltes els Beatles en secret? Creus que “Chill out” és una marca de mantega? T’agrada més que et “toquin” que et “punxin”? És molt possible que siguis un fan dels GERMANS MOLÈSTIA!

Si vols sortir del dubte llença la TV per la finestra, surt del faceboock, chat, tweeter, i vine corrent a comprovar-ho a un dels nostres “bolos”. Si ets addicte al tabac no oblidis fumar pel camí, o probablement hauràs de triar entre la nicotina i el Chuck Berry.

 

ALGUNES DADES

Germans Molèstia es una banda de versions de clàssics de rock, pop, soul, funk... des dels anys 50 fins al 2000. El formen nou membres: dos cantants, guitarra, baix, bateria, teclat, saxos alt i tenor i trombó.

EL CONCERT

És un espectacle molt participatiu, on el públic canta, balla, puja a l’escenari o simplement gaudeix escoltant les cançons. Hi podeu trobar peces poc habituals que de ben segur tothom recorda i que donen un toc distintiu a la seva proposta. Germans Molèstia va renovant el seu repertori amb regularitat, sempre versionant temes de més de deu anys.

DURADA

Repertori fins a tres hores i mitja.

DIRIGIT A

Públic adult, però la passió pels clàssics no té edat.

BREU HISTÒRIA

Germans Molèstia neix a Barcelona l'any 2000. Des d’aleshores ha presentat el seu espectacle principalment als barris de la ciutat, i també a festes privades o a sales, fins a un total de més de 100 actuacions.

ENLLAÇOS

www.myspace.com/germansmolestia

Fes-te’n amic al www.faceboock.com

Galería de Fotos

GERMANS MOLÈSTIA GERMANS MOLÈSTIA